Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οπεκα - Opeka Armodiothta Xorhghshs Pronoiakwn Paroxwn Se Xrhma

Οπεκα - Opeka Armodiothta Xorhghshs Pronoiakwn Paroxwn Se Xrhma. Επισημαίνεται ότι η μη οριστικοποιημένη αίτηση δεν θεωρείται υποβληθείσα. 16,585 likes · 136 talking about this · 149 were here. Στις 30 οκτωβρίου η καταβολή επιδομάτων. Την τελευταία εργάσιμη του απριλίου 2021 θα καταβληθούν από τον οργανισμό τα η πληρωμή από τον οπεκα μηνός απριλίου 2021 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών. 12 μαρτίου κλείνει η πλατφόρμα α21 του οπεκα.

Στις 30 οκτωβρίου η καταβολή επιδομάτων. Οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Άρχισε η υποβολή των ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για οπεκα.

Opeka Kleinei Proswrina H Platforma A21 Gia To Epidoma Paidioy Shmera 16 Martioy Kai Wra 00
Opeka Kleinei Proswrina H Platforma A21 Gia To Epidoma Paidioy Shmera 16 Martioy Kai Wra 00 from www.taxheaven.gr
Παρατείνεται έως τις 31 δεκεμβρίου το επίδομα γέννησης σε νέους γονείς. 16,585 likes · 136 talking about this · 149 were here. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για οπεκα. Ξεκίνησε η χρηματική πίστωση των ποσών των επιδομάτων από τον οργανισμό οπεκα σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ειδικότερα ο οργανισμός οπεκα θα καταβάλλει σήμερα τα παρακάτω επιδόματα Στις 30 οκτωβρίου η καταβολή επιδομάτων. Μέσα τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το επίδομα σε χιλιάδες μητέρες. Στις 31 μαρτίου η καταβολή επιδομάτων. Τα επιδόματα που καταβάλλονται στις 31 μαρτίου.

Ποια επιδόματα θα καταβληθούν τη δευτέρα.

Μόνο γι' αυτό το μήνα ο οπεκα θα πληρώσει τα επιδόματα στους δικαιούχους στις παρακάτω ημερομηνίες Οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού από το έτος 2018 και μετά υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας της ηδικα α.ε www.idika.gr ή του οπεκα www.opeka.gr. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για οπεκα επιδόματα. Πότε θα καταβληθούν από τον οπεκα το επίδομα παιδιού, επίδομα στέγασης και προνοιακά επιδόματα. Για να χορηγηθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει. Ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική υποβολή της αίτησης. Την τελευταία εργάσιμη του απριλίου 2021 θα καταβληθούν από τον οργανισμό τα η πληρωμή από τον οπεκα μηνός απριλίου 2021 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών. 16,585 likes · 136 talking about this · 149 were here. Οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Παρασκευή) ο οπεκα θα καταβάλλει τα εξής επιδόματα Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Επισημαίνεται ότι η μη οριστικοποιημένη αίτηση δεν θεωρείται υποβληθείσα. Στις 30 οκτωβρίου η καταβολή επιδομάτων.

Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Μέσα τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το επίδομα σε χιλιάδες μητέρες. Μόνο γι' αυτό το μήνα ο οπεκα θα πληρώσει τα επιδόματα στους δικαιούχους στις παρακάτω ημερομηνίες Πληρωμή για επίδομα ενοικίου, κεα και προνοιακά επιδόματα.

Opeka Sto Opeka Gr Oi Aithseis Gia Ta Pronoiaka Epidomata Se Atoma Me Anaphria
Opeka Sto Opeka Gr Oi Aithseis Gia Ta Pronoiaka Epidomata Se Atoma Me Anaphria from www.newsit.gr
Ξεκίνησε η χρηματική πίστωση των ποσών των επιδομάτων από τον οργανισμό οπεκα σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ειδικότερα ο οργανισμός οπεκα θα καταβάλλει σήμερα τα παρακάτω επιδόματα Μέσα τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το επίδομα σε χιλιάδες μητέρες. Επισημαίνεται ότι η μη οριστικοποιημένη αίτηση δεν θεωρείται υποβληθείσα. 16,585 likes · 136 talking about this · 149 were here. Οι πληρωμές για τα επιδόματα οπεκα ιανουαρίου. 12 μαρτίου κλείνει η πλατφόρμα α21 του οπεκα. Για να χορηγηθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει. Ο οπεκα διαχειρίζεται την παροχή 10 προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων σε περίπου 163.000 δικαιούχους.

16,585 likes · 136 talking about this · 149 were here.

Πέμπτη, 4 μαρτίου 2021 λόγω των έκτακτων γεγονότων, τα γραφεία του οπεκα στην περιφερειακή διεύθυνση λάρισας παρέμειναν κλειστάπέμπτη 4 μαρτίου και παρασκευή 5 μαρτίου. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για οπεκα επιδόματα. Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού. Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Παρασκευή) ο οπεκα θα καταβάλλει τα εξής επιδόματα Στις 30 οκτωβρίου η καταβολή επιδομάτων. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για οπεκα. Οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των αμεα και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις να. Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Ποια επιδόματα θα καταβληθούν τη δευτέρα. Για να χορηγηθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει. Ο οπεκα διαχειρίζεται την παροχή 10 προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων σε περίπου 163.000 δικαιούχους.

Οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού από το έτος 2018 και μετά υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας της ηδικα α.ε www.idika.gr ή του οπεκα www.opeka.gr. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα των πολυτέκνων και τρίτεκνων ασφαλισμένων μητέρων. Άρχισε η υποβολή των ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για οπεκα. Πότε καταβάλλονται επιδόματα και παροχές μία σειρά από επιδόματα και παροχές θα καταβληθούν τις επόμενες ημέρες.

Stis 31 Martioy 2021 Katablh8hkan Ta Epidomata Toy Opeka Opeka
Stis 31 Martioy 2021 Katablh8hkan Ta Epidomata Toy Opeka Opeka from opeka.gr
Την παρασκευή 30 οκτωβρίου καταβάλλονται από τον οργανισμό προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική υποβολή της αίτησης. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα των πολυτέκνων και τρίτεκνων ασφαλισμένων μητέρων. Παρατείνεται έως τις 31 δεκεμβρίου το επίδομα γέννησης σε νέους γονείς. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για οπεκα. Επισημαίνεται ότι η μη οριστικοποιημένη αίτηση δεν θεωρείται υποβληθείσα. Τι αλλάζει για την προστασία από τον κορωνοϊό και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις και στην.

Μόνο γι' αυτό το μήνα ο οπεκα θα πληρώσει τα επιδόματα στους δικαιούχους στις παρακάτω ημερομηνίες

Μόνο γι' αυτό το μήνα ο οπεκα θα πληρώσει τα επιδόματα στους δικαιούχους στις παρακάτω ημερομηνίες Επισημαίνεται ότι η μη οριστικοποιημένη αίτηση δεν θεωρείται υποβληθείσα. Οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα). Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των αμεα και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις να. Πράσινο φως για επίδομα ενοικίου, γέννας και άλλα προνοιακά επιδόματα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα των πολυτέκνων και τρίτεκνων ασφαλισμένων μητέρων. 12 μαρτίου κλείνει η πλατφόρμα α21 του οπεκα. Στις 29 απριλίου και όχι στις 30 (η 30η απριλίου συμπίπτει με τη μ. Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. 16,585 likes · 136 talking about this · 149 were here. Ξεκίνησε η χρηματική πίστωση των ποσών των επιδομάτων από τον οργανισμό οπεκα σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ειδικότερα ο οργανισμός οπεκα θα καταβάλλει σήμερα τα παρακάτω επιδόματα Ο έλεγχος των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών γίνεται από τον οπεκα μόνο μετά την οριστική υποβολή της αίτησης. Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις και στην κεντρική υπηρεσία.

Post a Comment for "Οπεκα - Opeka Armodiothta Xorhghshs Pronoiakwn Paroxwn Se Xrhma"